Home > Bedrijfspresentaties
Harderwijk Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Sarister

Sarister

Dewitec DPMA is specialist in projectmanagement en organisatieontwikkeling. Wij voeren projecten uit bij technische en complexe organisaties in de infrastructuur, bouw en olie en gas.
Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
sQout

sQout

Het ontdekken van persoonlijke talenten en ambities en deze ten volle benutten. Dat is de kunst. Die kunst verstaat sQout als geen ander. Want sQout heeft oog voor talent. Het werven en selecteren van professionals voor vaste en tijdelijke functies is immers mensenwerk. Individuele aandacht voor opdrachtgever en potentiƃĀ«le medewerker. De juiste kandidaat op de juiste plek. Grondige branchekennis en jarenlange ervaring. Het verschil.
Strictly People

Strictly People

Strictly People biedt het best gekwalificeerde personeel en de meest uitdagende vacatures van Administrateur tot Controller, van Assistent-Accountant tot Financieel Manager, van Assistent Salarisadministrateur tot Leidinggevende Salarisadministrateur en van Schadebehandelaar tot Teamleider. Wij verzorgen de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers, maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals op financieel, salarisadministratie en bank en verzekering gebied.
Talent ICT Nederland B.V.

Talent ICT Nederland B.V.

Talent ICT heeft gekozen voor een platte organisatie met korte lijnen.Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur die we kort samenvatten als: teamwork in een vriendschappelijke ambiance, collegaā€™s worden vrienden. Deze filosofie wordt gedragen door zowel de medewerkers als het management.Bij de werving en selectie van nieuwe collegaā€™s zijn we dan ook kritisch met ons aanname beleid.We letten voornamelijk op karakter, drive, leergierigheid en communicatieve vaardigheden.
telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nl

De meeste vacatures in telecom op een rij. Telecomvacaturebank.nl is de enige vacaturebank met uitsluitend vacatures in telecom. Dat biedt je een geweldig overzicht van de vacatures in Telecom. Je kunt zelf reageren op vacatures en je kunt eenvoudig je CV op de databank zetten.
The Green Door Company

The Green Door Company

Specialist in de bemiddeling van startende en ervaren professionals op HBO- en WO-niveau in de techniek.
Together Abroad

Together Abroad

Together Abroad Jobboard: Career portal for multilingual professionals in the Netherlands! Everything about employment in the Holland: latest multilinqual jobs and interim assignments, coaching, outplacement services, trainings, international companies and recruitment agencies, career coaches and much more!!!
Topcareerz

Topcareerz

TopCareerz bemiddelt en inspireert ervaren professionals met pit (m/v) binnen verschillende vakgebieden altijd vanuit een professioneel en verfrissend inzicht.

Onze klanten

We Matter Korndewal telecomvacaturebank.nl Pienk Green People Recruitment allecallcentervacatures.nl BlueTrail
Harderwijk Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.