Home > Bedrijfspresentaties
Harderwijk Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Redvice

Redvice

Onze dienstverlening is zo vorm gegeven dat er voor elk bedrijf en voor elk budget een passend aanbod is! We zijn gespecialiseerd in de sectoren Food en Agri.
ReFlex Personeel BV

ReFlex Personeel BV

ReFlex detacheert verzekeringsprofessionals zoals: schadebehandelaars, letselschadejuristen en acceptanten.
Roelofs Recruitment

Roelofs Recruitment

Roelofs Recruitment is een landelijk opererende uitzendonderneming, die zich bezighoudt met het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van tijdelijk en vast personeel.
Sarister

Sarister

Dewitec DPMA is specialist in projectmanagement en organisatieontwikkeling. Wij voeren projecten uit bij technische en complexe organisaties in de infrastructuur, bouw en olie en gas.
Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
sQout

sQout

Het ontdekken van persoonlijke talenten en ambities en deze ten volle benutten. Dat is de kunst. Die kunst verstaat sQout als geen ander. Want sQout heeft oog voor talent. Het werven en selecteren van professionals voor vaste en tijdelijke functies is immers mensenwerk. Individuele aandacht voor opdrachtgever en potentiële medewerker. De juiste kandidaat op de juiste plek. Grondige branchekennis en jarenlange ervaring. Het verschil.
Strictly People

Strictly People

Strictly People biedt het best gekwalificeerde personeel en de meest uitdagende vacatures van Administrateur tot Controller, van Assistent-Accountant tot Financieel Manager, van Assistent Salarisadministrateur tot Leidinggevende Salarisadministrateur en van Schadebehandelaar tot Teamleider. Wij verzorgen de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers, maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals op financieel, salarisadministratie en bank en verzekering gebied.
Talent ICT Nederland B.V.

Talent ICT Nederland B.V.

Talent ICT heeft gekozen voor een platte organisatie met korte lijnen.Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur die we kort samenvatten als: teamwork in een vriendschappelijke ambiance, collega’s worden vrienden. Deze filosofie wordt gedragen door zowel de medewerkers als het management.Bij de werving en selectie van nieuwe collega’s zijn we dan ook kritisch met ons aanname beleid.We letten voornamelijk op karakter, drive, leergierigheid en communicatieve vaardigheden.
telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nl

De meeste vacatures in telecom op een rij. Telecomvacaturebank.nl is de enige vacaturebank met uitsluitend vacatures in telecom. Dat biedt je een geweldig overzicht van de vacatures in Telecom. Je kunt zelf reageren op vacatures en je kunt eenvoudig je CV op de databank zetten.
The Green Door Company

The Green Door Company

Specialist in de bemiddeling van startende en ervaren professionals op HBO- en WO-niveau in de techniek.
Together Abroad

Together Abroad

Together Abroad Jobboard: Career portal for multilingual professionals in the Netherlands! Everything about employment in the Holland: latest multilinqual jobs and interim assignments, coaching, outplacement services, trainings, international companies and recruitment agencies, career coaches and much more!!!
Topcareerz

Topcareerz

TopCareerz bemiddelt en inspireert ervaren professionals met pit (m/v) binnen verschillende vakgebieden altijd vanuit een professioneel en verfrissend inzicht.
Van Miltenburg en partners

Van Miltenburg en partners

De juiste mensen in dienst hebben is cruciaal voor het succes van een onderneming. Wij zijn adviseurs in Human Talent; anders gezegd wij matchen kandidaten, die een andere baan zoeken, met een opdrachtgever die een functie vacant heeft.
We Matter

We Matter

We Matter is een gespecialiseerd werving & selectiebureau voor accountants en fiscalisten. We matter, want we kennen de markt. Bovenal zijn we betrokken en gedreven. Maar daarbij zijn we een perfect ingewerkt en ingebed bureau in de accountancybranche. De consultants van We Matter beschikken allen over meerjarige ervaring binnen deze branche.
Werkmandejong

Werkmandejong

De oprichters van Werkmandejong hebben een verleden in de topsport en kennen het belang van de ‘drive’ om te winnen. De organisaties waarvoor wij werken zoeken een collega die ook echt een aanwinst is en de professionals die ons benaderen, zoeken een team dat hen de kans geeft om te scoren.
Young Engineering

Young Engineering

Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de arbeidsbemiddeling, zagen de oprichters (Jurgen Borg en Ivo Hilgeman) de kans om de arbeidsmarkt op een andere manier te gaan benaderen.

Onze klanten

Polanski & Partners Avouch Recruitment en Management Search Matchpartner-zorg Korndewal IT-workX B.V. Roelofs Recruitment Match4 Onderwijs Pienk Metafoor Personeelsbank
Harderwijk Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.