Home > Bedrijfspresentaties
Harderwijk Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Leen Bakker Nederland BV

Leen Bakker Nederland BV

Leen Bakker is onderdeel van Blokker Holding B.V. Dit internationale retailconcern met een hoofdkantoor in Nederland is met ongeveer 2.600 winkelvestigingen actief in 13 landen. Internationaal werken bij de Blokker Groep meer dan 23.000 medewerkers.
Logisch Werving en Selectie

Logisch Werving en Selectie

Met professie en passie werven wij de beste kandidaten voor vacatures in de functiegebieden binnen Supply Chain & Operations Management
Maatwerk Select

Maatwerk Select

Maatwerk Werving & Selectie is gespecialiseerd in de werving en selectie van vast personeel. Goed personeel is voor iedere organisatie een belangrijke factor voor het behalen van succes. Een goede, uitdagende baan speelt een belangrijke rol in ieders leven.
Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk richt zich voornamelijk op de procestechniek. We hebben vacatures voor ervaren operators, maar ook bieden we leer-werktrajecten voor mensen die graag opgeleid willen worden tot volwaardig operator. Je krijgt dan de mogelijkheid om in de procestechniek te kunnen werken en om daarnaast bijvoorbeeld je Vapro te halen.
Match4 Onderwijs

Match4 Onderwijs

Match4onderwijs begeleidt onderwijsinstellingen bij onderwijsvernieuwing en vult de daaraan gekoppelde kernfuncties in. Onze interim specialisten adviseren en implementeren.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Matchpartner-zorg

Matchpartner-zorg

Op het terrein van Zorg & Welzijn gaan de ontwikkelingen razendsnel. De hervormingen rond de overheveling van de langdurige zorg naar de gemeenten brengen voor organisaties nieuwe uitdagingen mee op het gebied van capaciteit en kwaliteit van personeel.
Mehoni

Mehoni

Mehoni detachering is een detacheringsbureau voor ICT, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Eind 2012 komen daar de vakgebieden bouwkunde en civiele techniek bij. Op deze markten detacheren wij met een brede functieoriëntatie kandidaten op MBO-, HBO- en Academisch niveau.
Metaalkanjers

Metaalkanjers

Metaalkanjers helpt haar opdrachtgevers aan vakmensen die werkzaam zijn binnen de Metaalindustrie.
Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden, detacheren en payrollen van ervaren en gekwalificeerde docenten
Mister Job

Mister Job

Mister Job bemiddelt hoger opgeleide professionals in de profit en non-profit sector. Wij staan voor detacheren, werven en selecteren en het is onze uitdaging om voor ieder capaciteitsvraagstuk de beste oplossing te vinden.
Mobility Media BV

Mobility Media BV

Jobmotive verzorgt wervingscampagnes in e automotive. We stellen campagnes samen op basis van de profielen van de klant en de urgentie van de invulling van de vacatures.
Newroadz BV

Newroadz BV

NewRoadz is specialist in vaste banen op het gebied van trucks, transport en logistiek. Kortom de wereld van diesel en de grote wielen. Een goede match tussen jou en je nieuwe werkgever is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van het bedrijf.
Novaccent

Novaccent

Nováccent Recruitment Services is de corporate recruitment afdeling van de Nováccent groep. Wij werven IT professionals voor vaste posities binnen Nováccent en freelancers / ZZP-ers voor projecten of specifieke expertise binnen onze bedrijfsonderdelen. Wat Nováccent Recruitment Services uniek maakt is dat wij onze wervings- en bemiddelingskracht ook beschikbaar stellen aan de klanten en relaties van Nováccent.
NXPD

NXPD

NXPD is dé uitzendorganisatie die bemiddelt in vacatures binnen de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn uitzenden, werving en selectie, payrolling en ZZP bemiddeling.
Online People

Online People

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Die leven nog in de oude wereld, jij al lang niet meer. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
Online-Jobboard

Online-Jobboard

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
Perry Sport

Perry Sport

De geschiedenis van Perry gaat terug tot 1866, toen de eerste winkel werd geopend in Amsterdam. Op dit moment heeft Perry Sport meer dan 75 winkels. Naast de gewone winkels vind je ons ook in de V&D en met diverse Pop-Up stores in heel Nederland. Niet voor niets zijn wij al jaren de nummer één voor sport en outdoor.
Personato BV

Personato BV

Personato Werving en Selectie wil maar één ding: jouw ambities realiseren. Willen omzetten in doen. Waarom? Omdat het ons energie geeft en trots maakt. Omdat we volop genieten van gezamenlijk succes. Omdat we gewoonweg niet anders kunnen.
Personeelselectief

Personeelselectief

PersoneelSelectief bemiddeld zijn personeelsaanbod op basis van Werving En Selectie, Detachering en Uitzenden. Specifiek voor regio Zwolle, Genemuiden, Zwartewaterland en Staphorst bemiddelt zij geschoold personeel, administratief, commercieel en technisch. Tevens het verzorgen van trainingen, zoals managementtraining op diverse niveaus.
Pienk

Pienk

Dé specialist in bemiddeling van commerciële binnendienst medewerkers, customer service medewerkers, secretaresses, office managers, personal assistants en méér: Pienk, Office professionals!
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Wij weten de juiste baan voor je te vinden. We helpen je bij je persoonlijke ontwikkelingen (binden/boeien) en als jij of je werkgever afscheid van elkaar willen nemen (bedanken) helpen wij je weer aan een nieuwe baan.Niet zomaar een baan, een baan die bij je past!
Polanski & Partners

Polanski & Partners

Polanski & Partners bestaat meer dan twintig jaar en is als intermediair gespecialiseerd in hoger kader- en topmanagement. De ambachtelijke werkwijze blijft, maar de website is grondig aangepakt.
QPR

QPR

QPR is een groep enthousiaste, betrokken, nuchtere en daadkrachtige mensen die haar opdrachtgevers wil helpen om meer rendement uit haar talent te halen. Onze mensen zijn goed opgeleid, veelal zelf ondernemer (geweest) en hebben een ruime en brede ervaring op Organisatiegebied

Onze klanten

The Green Door Company Autobanen werving en selectie Polanski & Partners Logisch Werving en Selectie telecomvacaturebank.nl Dehora Consultancy group allyou BelCompany Nederland B.V. ReFlex Personeel BV
Harderwijk Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.