Home >

Sloper

Locatie

Harderwijk

Publish date

03-09-2020

Naam organisatie

NXPD

Functie omschrijving

Je gaat aan het werk als Sloper bij een middelgroot sloopbedrijf welke actief is in de sloop, asbestsanering en grondwerk. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden op diverse sloopprojecten. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het seriematig slopen van woningen en gebouwen, afvoeren van puin, opruimen van de bouwplek en het zorgdragen voor veiligheid op de werkplek. Ook kan het zijn dat jij een kraanmachinist ondersteund bij het machinaal slopen. Hierbij kun je denken aan het slopen van gebouwen, waarbij jij materialen verwijderd en scheidt. Bij het handmatig slopen kun je denken aan het slopen van kozijnen, ramen en deuren. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Midden, - en Oost-Nederland.

Ben jij een enthousiaste aanpakker met een zelfstandige werkhouding? Neem dan contact met ons op!

Functie eisen

Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
Je beschikt bij voorkeur over enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
Je beschikt over een aanpakkersmentaliteit;
Je bent in het bezit van VCA of bereid deze te halen;
Je bent woonachtig in de omgeving van Harderwijk.

Bedrijfsprofiel

NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij zorgen dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft. De mogelijkheid bestaat om naast het werk een opleiding te volgen en je zo te blijven ontwikkelen.

NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding. NXPD wil in 2020 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel.

‘’NXPD, daar maken wij samen werk van’’

Harderwijk Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.