Harderwijk Heeft Werk

Mehoni

Mehoni

Adres gegevens

Adres:George Stephensonweg 21F
Postcode:3133 KJ
Stad:VLAARDINGEN
Land:NL
Website:Mehoni

Over: Mehoni

Mehoni detachering levert de volgende diensten; projectmatig detacheren / interim opdrachten, detacheren met overname en werving [amp] selectie. Samen met de opdrachtgevers bepalen we welke vorm van bemiddeling de voorkeur geniet. Mehoni detachering is een jonge en dynamische onderneming, toch hebben wij ruime ervaring in het detacheren van technici en ict-ers bij uitdagende opdrachtgevers.

Mehoni detachering is opgericht op 1 januari 2012 door Hans de Melker, Jean-Pierre Hofstede en Niels Nieuwenhuis. Gezamelijk hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in de detachering. Ervaring is het juiste woord voor de drie eigenaren van Mehoni detachering. Na vele jaren als collega's te hebben samengewerkt, hebben wij het initiatief genomen om een eigen onderneming te starten. Hierbij hanteren wij het no-nonsense principe, afspraak is afspraak, doen wat je zegt. Dit is voor Mehoni detachering dé manier van werken.

Onze missie
Het is de missie van Mehoni detachering om middels een breed dienstenaanbod een toonaangevende positie te verwerven op de arbeidsmarkt voor ICT, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Hierbij wil Mehoni detachering toegevoegde waarde bieden en een langdurige relatie opbouwen met relaties en kandidaten. Open communicatie, korte lijnen en kennis van zaken zijn daarbij de instrumenten.

Onze visie
Mehoni detachering streeft er naar om de concurrentiepositie van onze opdrachtgevers te versterken waarin de arbeidsmobiliteit toeneemt. Als wij de juiste kennis op het juiste moment aantrekken en deze kennis ook vast weten te houden, bouwen we een voorsprong op. De markten waarin Mehoni detachering actief is willen wij verder uitbouwen en daarmee creëren wij meerwaarde voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

International Recruiters allyou Assistentematch Korndewal Werkmandejong Topcareerz
Harderwijk Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.